onsdag den 16. maj 2012

Observationer 16. maj 2012

ASAA - Skarv 7, Fiskehejre 1, Gravand 12, Gråand 2, Sortand 300, Strandskade 7, Klyde 3, Småspove 3, Rødben 10, Dværgterne 1, Lomvie/Alk 1, Bysvale 1, Tornsanger 3, Munk 1, Husskade 2, Tornirisk 6.

Kommentarer: Ville have gennemgået revlerne for ynglefugle, men vandstanden var alt for høj til at det kunne lade sig gøre på denne sene eftermiddagstur. Ellers har det været et meget sløjt forår her på østkysten - obsmæssigt. Jeg har kun været få gange forbi - vejret har passet med at være nær elendigt på mine fridage og på arbejdsdage, ja godt nok har det ikke været perfekte trækdage dette forår (eller er det kun mig som synes det?), men vejret har generelt været bedre de dage hvor arbejdet kaldte. Det må blive godt til efteråret i stedet!




GERÅ - Knopsvane 21, Gravand 133, Klyde 6, Lille Kobbersneppe 170, Sortklire 1, Rødben 35, Gul Vipstjert 3, Bynkefugl 1, Rørspurv 2.

Kommentarer: Se Asaa! Kan tilføjes at der stod mange vadefugle på de næsten overskyllede revler. Havde kun håndkikkert med, men der var nu også meget varmeflimmer til at det ville bliver den store oplevelse i skopet. Virker til at der er godt gang i klyderne igen i år og også mange rødben på engene. Tegner godt. Ternerne ser det ikke så godt ud med - endnu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar