onsdag den 20. februar 2013

Afgang Afrika


Karoo Long-billed Lark Certhilauda subcoronata
Så står den på Sydafrika de næste 18 dage. En tur jeg har set frem til i lang tid, efter en yderst vellykket og spændende tur i 2011. Ruten i år ser nogenlunde sådan ud: Rute på kort
Pygmy Falcon Polihierax semitorquatus

Pink-Billed Lark Spizocorys conirostris
Jeg tager afsted dagen før min rejsefælle og når derfor et døgn dernede, hvor jeg smutter en tur syd for Johannesburg for at blive bekendt med et område, som vi skal besøge mere intenst senere på turen.

Henter rejsefællen dagen efter i J'burg og kører direkte til Kruger Nationalpark med ankomst tidligt næste morgen. Har 5 dage i Kruger, hvor efter vi kører til delstaten KwaZuluNatal med mange interessante lokaliteter for endemer. Wakkerstroom er kendt som et super sted at birde, med bl.a. sjældne lærker.

I byen Newcastle håber vi at se tusindvis af overnattende Amurfalke. Senere på turen kommer vi også ind i Lesotho og får en række interessante bjergarter.

Turen går langs Garden Route til Cape Town. I dette område skal vi besøge vinfarme, pingviner, Taffelbjerget mm. Vi når sikkert også et stykke op langs Atlanterhavskysten, før et fly bringer os tilbage til J'burg og hjemrejsen sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar